Поширені страви итальянсокй кухні.


Поширені страви итальянсокй кухні.
Італія є країною з багатою історією, розкішними пейзажами і дивовижною архітектурою. Багато приїжджають у Рим та інші міста ще й для того, щоб спробувати національні страви італійської кухні. Вони відомі у всьому світі. Всі продукти національної італійської кухні містять велику кількість вітамінів і мікроелементів. Не дивно, що саме мешканці Італії є одними з найбільш життєрадісних і активних людей у світі. Піца. Цю страву італійської кухні відомо далеко за межами країни. У класичному варіанті воно являє собою корж круглої форми з помідорами і сиром. Сьогодні ви можете спробувати піцу з морепродуктів, ковбасними виробами, оливками, грибами та багатьма іншими інгредієнтами. Також ви можете знайти все необхідне на ресурсі дистрибуцией продуктов питания.
Паста. Меню італійської кухні не обходиться без цієї страви. Існує величезна кількість рецептів пасти, але ласощі неможливо без двох основних інгредієнтів: макаронних виробів і соусу. Різотто. Це італійське блюдо готується з використанням рису. Додатковими інгредієнтами виступають гриби, різні овочі, м’ясо та ін. Різниця з кашею полягає в особливому способі приготування і пікантних добавках. Лазанья. Хороший італійський обід складно уявити без цієї страви. Лазанья готується із спеціальних листів тіста, начинки (овочевого рагу, м’ясного фаршу, помідор і інших інгредієнтів) і соусу.
Самим популярним, звичайно ж, є Тірамісу. Десерт, приготований з печива савоярді, сиру маскарпоне, яєць і цукру, просочений кави і посипаний какао-порошком, знайомий багатьом. Але десертне меню в Італії не обмежується тільки Тірамісу. Обов’язково слід спробувати і Панна котту. А як же холодні страви? І вони представлені традиційною кухнею. Брускетта, наприклад, користується популярністю у всьому світі. За зовнішнім виглядом страва нагадує бутерброд. Для приготування брускетти використовується підсушений на грилі шматочок хліба, змащений оливковим маслом і натертий часником. Отримати справжню насолоду зможе кожен.