Паста. Меню італійської кухні не обходиться без цієї страви. Існує величезна кількість рецептів пасти, але ласощі неможливо без двох основних інгредієнтів: макаронних виробів і соусу. Різотто. Це італійське блюдо готується з використанням рису. Додатковими інгредієнтами виступають гриби, різні овочі, м’ясо та ін. Різниця з кашею полягає в особливому способі приготування і пікантних добавках. Лазанья. Хороший італійський обід складно уявити без цієї страви. Лазанья готується із спеціальних листів тіста, начинки (овочевого рагу, м’ясного фаршу, помідор і інших інгредієнтів) і соусу.
Самим популярним, звичайно ж, є Тірамісу. Десерт, приготований з печива савоярді, сиру маскарпоне, яєць і цукру, просочений кави і посипаний какао-порошком, знайомий багатьом. Але десертне меню в Італії не обмежується тільки Тірамісу. Обов’язково слід спробувати і Панна котту. А як же холодні страви? І вони представлені традиційною кухнею. Брускетта, наприклад, користується популярністю у всьому світі. За зовнішнім виглядом страва нагадує бутерброд. Для приготування брускетти використовується підсушений на грилі шматочок хліба, змащений оливковим маслом і натертий часником. Отримати справжню насолоду зможе кожен.
Домой Поширені страви итальянсокй кухні.
Поширені страви итальянсокй кухні.
1-12-2018