Які види упаковки існують.


Які види упаковки існують.
Для успішної конкуренції на сучасному ринку харчових продуктів по мимо якості продукції, виробниками необхідно приділяти особливу увагу упаковці своїх продуктів. Упаковка грає величезну роль у збільшенні користувальницького попиту, впізнаваністю бренду, а також якісна упаковка збільшує терміни зберігання харчових продуктів. Вся використовувана упаковка повинна бути дозволена Росспоживнаглядом для контакту з харчовими продуктами. Також порекомендувати якісні Полиэтиленовые пакеты за кращою ціною.
Також упаковка продукту може поєднувати ще використання модифікованих газових середовищ і запаковування під вакуумом. Використовується для упаковки жиро — і волого — містять продуктів. Наприклад: вершкового масла і маргарину, кондитерських і сирних виробів, м’ясних хлібів і т. д. Дозволяє упаковувати кускові харчові продукти будь-якої форми і розміру.
Стрейч-плівка не вимагає термоусадки, запобігає втратам вологи, перешкоджає газообміну між продуктом і навколишнім середовищем. У пакети зазвичай упаковують заморожене м’ясо, субпродукти, напівфабрикати, супові набори. Пакети знижують втрати вологи, перешкоджають газообміну продукту, можливо пакування в модифікованому газовому середовищі.