Які види упаковки існують.

2-15-2018

Які види упаковки існують.
Для успішної конкуренції на сучасному ринку харчових продуктів по мимо якості продукції, виробниками необхідно приділяти особливу увагу упаковці своїх продуктів. Упаковка грає величезну роль у збільшенні користувальницького попиту, впізнаваністю бренду, а також якісна упаковка збільшує терміни зберігання харчових продуктів. Вся використовувана упаковка повинна бути дозволена Росспоживнаглядом для контакту з харчовими продуктами. Також порекомендувати якісні Полиэтиленовые пакеты за кращою ціною.
Також упаковка продукту може поєднувати ще використання модифікованих газових середовищ і запаковування під вакуумом. Використовується для упаковки жиро — і волого — містять продуктів. Наприклад: вершкового масла і маргарину, кондитерських і сирних виробів, м’ясних хлібів і т. д. Дозволяє упаковувати кускові харчові продукти будь-якої форми і розміру.
Стрейч-плівка не вимагає термоусадки, запобігає втратам вологи, перешкоджає газообміну між продуктом і навколишнім середовищем. У пакети зазвичай упаковують заморожене м’ясо, субпродукти, напівфабрикати, супові набори. Пакети знижують втрати вологи, перешкоджають газообміну продукту, можливо пакування в модифікованому газовому середовищі.